sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Licitatie pentru Ioana

Sincer sa fiu ma bucur ca mai exista asemenea oameni care isi ajuta aproapele.
Luati si voi acest mesaj si postati-l la voi pe blog
Din mai multe lucruri putem face unu maret.

.Niciodata nu am putut sta cu mainile in san in fata suferintei unui copil, Ioana este o fetita de 17 ani si care are mare nevoie de noi toti!

Ea este singurul copil la parinti, o tanara serioasa, cuminte, altruista, un copil eminent si tot timpul vesel. Si dintr-o data toata lumea ei vesela s-a prabusit odata cu diagnosticul care a venit crunt si de netagaduit.

http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

Stiu ca nu are nici o legatura cu subiectul blogului meu insa nu puteam sa fac altfel, asa ca am decis intr-un “consiliu de administratie” urmatoarele:

Deschid in perioada 22 ianuarie- 25 februarie 2010 o licitatie pentru doua mini vacante la masa mea, in Elvetia. Mini vacanta oferita pentru doua persoane (eventual trei, 2 parinti si un copil) cu totul inclus: transport, masa, cazare.

Prima perioada este 1-6 aprilie 2010 si a doua 4 -8 iunie 2010.

Programul celor doua mini vacante mai cuprinde: o zi la Geneva, vizita bisericii romanesti de lemn, muzeului Ceasurilor, a imprejurimilor si o masa tipica elvetiana.

Licitatia porneste de la 0 iar mini vacanta va fi castigata de persoana/persoanele care vor oferi cel mai mult. Suma de bani oferita va intra in contul Ioanei.

Detaliile finale pentru acest demers ( nume, prenume , adresa si deoparte si de cealalta), vor fi discutate printr-un schimb de e-mailuri intre mine si castigatorul licitatiei; garantia castigatorului va fi biletul de avion pe care il voi trimite, imediat ce banii sunt intrati in contul deschis pentru acesta licitatie.

Nu ne dorim altceva decat sanatatea Ioanei!

Yafa

Un comentariu:

Va multumesc pentru vizita!!!